El camp del Peralada viurà, aquest diumenge (12 h), el seu primer partit de la història en una promoció d'ascens a Segona B amb la visita del Móstoles, a la tornada dels quarts de final. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí iniciaran el duel amb l'avantatge aconseguit en el partit d'anada, amb 0-1 amb gol de Coro i penal aturat per Gianni, i entre cella i cella tenen obtenir l'accés a les semifinals del play-off per pujar a la categoria de bronze.

En aquest partit, és previst que debuti el flamant fitxatge, el migcampista de banda dreta Jose Higón, incorporat el dimarts passat de l'Hospitalet, de Segona Divisió B. En canvi, seguiran sent baixa per lesió David Serrano, Nacho Ruiz i Draman Konaré. El Móstoles, amb millors números de visitant que com a local durant la lliga regular, està pendent de recuperar el seu màxim golejador, Gerardo Berodia, ex del Lugo.

L'entrada pel partit Peralada-Móstoles serà de 10 euros, tot i que els socis del club peraladenc i del Girona i els exjugadors del primer equip verd-i-blanc no pagaran res.