La Unió Esportiva Figueres i l'entrenador del primer equip Narcís Pelach Chicho han oficialitzat, aquest divendres, la continuïtat per una temporada més. Tal com apuntava el Setmanari de l'Alt Empordà, ambdues parts estaven "a prop de l'acord", que permetrà al jove tècnic afrontarà el seu segon curs a la banqueta de la Unió.

El gironí, de 28 anys, s'ha estrenat aquest exercici al capdavant d'un equip amateur deixant el Figueres en una tranquil·la novena posició de Tercera Divisió, sense opcions de promocionar, però lluny del descens a Primera Catalana. Abans d'ocupar el lloc d'Edu Vílchez, Chicho va penjar les botes amb 27 anys i després de pujar l'equip juvenil A del Figueres a Lliga Nacional.

Amb la renovació de Chicho, en els següents dies el Figueres anunciarà els moviments de jugadors per a la confecció de la propera plantilla.

Declaracions de Chicho al web del club

"Estic molt content d'haver tancat avui un nou acord amb el Figueres. Per nosaltres era important que les dues parts tinguessin ganes de més i que estiguéssim alineats en les idees del futur. A partir d'ara s'ha de dissenyar un projecte innovador, il·lusionant i molt competitiu. Intentarem portar el Figueres on mereix. Hi ha molta feina a fer, però amb un potencial i unes capacitats enormes. Entre tots ens hem de nodrir d'il·lusió per poder fer que aquest projecte sigui una realitat. Volem fer arribar als socis i afeccionats que intentarem fer-ho el millor possible perquè tenim molt clar el que representem i el que volem per al futur".