El Peralada ha llançat per terra el triomf aconseguit davant l'Olot (2-1) amb una derrota, aquest diumenge, al camp del Manlleu (3-1). Al camp d'un rival situat en zona de descens a Primera Catalana, els peraladencs, segons a la classificació, han dit pràcticament adéu a l'opció d'optar al títol de campió de Tercera Divisió quan queden dues jornades per acabar. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí han estat víctimes de l'encert de l'incansable Manel Sala, autor d'un trio de gols (3, 18' i 67'), dos dels quals de falta directa. A l'altra part, Coro havia escurçat momentàniament el marcador amb el 2-1 a la segona meitat (53').

Debut d'Albert Genís al Figueres

Per la seva part, el Figueres, amb la lliga feta i salvats del perill, ha cedit davant un Terrassa (0-1) que s'hi jugava molt més. Els egarencs s'han emportat els tres punts de Vilatenim amb un solitari gol de Velillas en el minut 51 que els permet seguir vius de cara a optar a la promoció d'ascens a Segona B.

Els nois de Chicho, sense el sancionat Maik Molist, han buscat l'empat fins al final tot i quedar-se amb deu jugadors per l'expulsió de Ramon Masó. La nota destacada pel Figueres ha estat el debut del defensa Albert Genís, exjugador del juvenil que encara no s'havia estrenat aquesta temporada.

La Jonquera triomfa en el viatge més llarg

Mentrestant, la Jonquera ha fet un pas de gegant per evitar el descens directe després d'un triomf de mèrit al camp de l'Ascó (0-2) amb un gol a cada part d'Aleix Feixas i de Marc Vilà. Els d'Enzo Galli, quarts per la cua, tenen com a següent repte evitar els descensos no compensats -hi podria haver tres places més de propinar cap a Primera Catalana.

Curiosament, la Jonquera mai havia marcat més d'un gol en un mateix partit en tota la temporada, i en només una setmana ho ha aconseguit dues vegades, contra el Manlleu i l'Ascó, en el que ha estat el desplaçament més llarg de la temporada (630 km entre anar i tornar).