Nova jornada dels equips altempordanesos que militen al cinquè grup de la Tercera Divisió. A falta de nou punts disputar-se, la lliga es presenta molt diferent pels tres equips. D'una banda, el Peralada (71 punts), segon a la classificació, ha de treure un bon resultat de la visita al camp del Manlleu per tal de mantenir el pols pel liderat que manté amb l'Olot (74 punts). Els d'Arnau Sala tenen la possible baixa de Sergi Álamo en cas que el Girona el convoqui per jugar.

D'altra banda, el Figueres (47 punts), que té la baixa per sanció de Maik Molist, juga a casa amb el Terrassa. Tot i que tenen la categoria assegurada voldran fer la guitza al vallesans, quarts a la taula classificatòria i amb una forta pugna amb el Sant Andreu per entrar en les places de play-off. Cal destacar que el Terrassa ha confirmat la presència de dos autocars plens d'aficionats que els donaran suport.

Finalment, la Jonquera és qui ho té més complicat: va en dissetena posició amb un total de 35 punts a un sol punt del Manlleu. Tot i que actualment no es troba en posició de descens, pot veure perillar la categoria per culpa dels descensos compensats, és per això que necessita la victòria. Una victòria que mirarà d´aconseguir contra l'Ascó, cinquè a la classificació, tot i els 630 km que hauran de fer els altempordanesos i tot i la baixa de Bena per sanció.