La Jonquera continua amb un punt de coixí respecte al descens a Primera Catalana, però hi podria haver tres places més de propina pels descensos provinents de Segona B. No obstant això, com a mínim l'equip d'Enzo Galli va trencar la nefasta ratxa de resultats -set derrotes en els últims vuit partits- amb un empat de mèrit davant el Vilafranca (0-0), tercer classificat. En el retorn de Botxi a l'eix central, i sense els sancionats Tidiane i Bonmatí, ni el lesionat Pujol, els fronterers van saber aguantar les envestides dels penedesencs.

El Peralada es queda sense lideratge

El Peralada va deixar escapar una ocasió única per posar la por al cos a l'Olot, però va perdre (2-1) al camp d'un Castelldefels que era cuer fins fa tres setmanes. El conjunt verd-i-blanc, que es manté segon però ara a tres punts de distància, tenia la missió de guanyar per afrontar amb més tranquil·litat el duel davant l'Olot, a casa, previst per al diumenge 23 d'abril a les 5 de la tarda.

Tot i avançar-se amb un gol de Cesc Clotet en el minut 9, el Castelldefels, molt efectiu, va capgirar el marcador amb un doblet de Cano (10' i 54'). Les baixes van acabar passant factura als peraladencs, que no podien comptar amb el sancionat Marc Carbó ni amb els lesionats Gianni, Coro, Víctor Alonso, Nacho Ruiz i Konaré. Aquest fet va permetre als juvenils Dani Muñoz i Uri Macau completar la victòria.

La Unió es treballa l'empat a Tarragona

El Figueres té la lliga pràcticament feta i només necessita entre tres i cinc punts en cinc jornades per oblidar-se dels descensos no compensats. El conjunt que entrena Chicho ocupa la novena posició després de rescatar un punt dissabte passat de la seva visita al camp de la Pobla de Mafumet (1-1), rival que està just per sobre seu a la classificació i que prové de Segona Divisió B.

Al camp del filial del Nàstic de Tarragona eren baixa per sanció Quimo i Ritxi Mercader, que es va perdre el primer partit del curs, i l'exunionista Roger Brugué va inaugurar el marcador (20'). La reacció dels figuerencs no es va fer esperar i Moha Chabboura va recollir una pilota a dins de l'àrea per establir la igualada, que ja seria definitiva.