El Peralada, ja amb el bitllet de la promoció d'ascens a Segona B a la butxaca, busca ara el títol de campió contra l'Olot, que es troba a dos punts i amb qui es veurà les cares per Sant Jordi. Els verd-i-blancs visiten aquest diumenge (12 h) al camp d'un Castelldefels que ha sortit de la zona de descens després de sumar dues victòries seguides al ritme del golejador Sergi Moreno. En aquest partit, el conjunt que entrena Arnau Sala i Xavi Punsí -suma 20 dels últims 24 punts- tindrà les baixes del sancionat Marc Carbó i dels lesionats Gianni Cassaro, David Corominas, Víctor Alonso, Draman Konaré i Nacho Ruiz.

El Figueres, sense Ritxi per primer cop

Per la seva part, el Figueres afronta el desplaçament al camp de la Pobla de Mafumet (dissabte, 17 h) amb opcions remotes de promocionar i només pendent de segellar la permanència en cas dels descensos no compensats. Els nois de Chicho són novens i visitaran un filial del Nàstic de Tarragona que té exjugadors unionistes com el defensa Pol Valentín o el davanter Roger Brugué.

Els blanc-i-blaus només han guanyat un cop a fora (a Vilassar, a l'octubre) i tindran les baixes per sanció del lateral Quimo Rodríguez i del migcampista Ritxi Mercader, que es perdrà el primer partit de la temporada.

La Jonquera es juga la vida sense Ismael ni Juanpi

Amb la missió de tallar una sagnia de set derrotes en els últims vuit partits la Jonquera rep la visita, aquest diumenge (12.30 h), del Vilafranca, en un duel que serà retransmès per La Xarxa TV. L'equip que entrena Enzo Galli des de la setmana passada es troba al límit de la permanència i té la complicada tasca de batre el tercer classificat del grup, que vol encarrilar l'accés a la promoció d'ascens a Segona B.

Els fronterers afrontaran aquest duel sense els davanters Ismael Lakhamy ni Juanpi Sepúlveda, que han estat donats de baixa aquesta setmana, i sense els sancionats Pau Bonmatí i Tidiane Barry. En canvi, els alberencs estan pendents del retorn del central Botxi, que s'ha perdut l'últim mes de competició per un esquinç en el turmell.