La necessitat de punts del Castelldefels i la manca d'encert del Figueres, que va tenir més oportunitats de gol, varen acabar decantant la balança en un partit que, marcat per la tramuntanada, podria haver canviat si l'àrbitre hagués xiulat un possible penal sobre Quimo a l'inici de la segona meitat. El gol de Sergio Moreno va acabar donant els tres punts al Castelldefels.

El Figueres va jugar de menys a més, degut a la forta pressió inicial del conjunt barceloní. En el minut 24, el jugador visitant Joan Inés va realitzar un bon xut que va anar al travesser. Poc abans de finalitzar la primera meitat, van anul·lar un golàs de Quimo per un polèmic fora de joc. El descans va sentar bé als homes de Chicho, que van intentar portar el pes del partit a la segona meitat. Només arrencar la represa, el públic de Vilatenim va reclamar un penal clar provocat per Quimo, però l'àrbitre no el va xiular. En els millors minuts de la Unió, apropant-se amb perill a la porteria de Manu Martín, va arribar l'únic gol de l'enfrontament. El gol del Castelldefels va arribar per un desajust defensiu local, que els groguencs van saber aprofitar per estrenar el marcador. A partir del 0-1, els visitants van saber defensar-se per aconseguir el triomf. Els empordanesos no van saber materialitzar les ocasions per igualar el resultat. Els locals feien més de quatre mesos que no perdien a l'Estadi de Vilatenim.

En el que queda per finalitzar el campionat, el Figueres vol arribar als 48 punts per assegurar la categoria, sense patir pels descensos compensats. El proper partit serà al Municipal de la Pobla de Mafumet, vuitè classificat.