La Jonquera canviarà d'entrenador en els sets partits que queden per acabar la temporada després que Axel Vizuete hagi presentat la dimissió aquest dilluns. En l'any de l'estrena a Tercera Divisió l'equip fronterer es troba en zona de permanència, però amb només un punt de coixí amb el descens després d'encadenar sis derrotes en els últims set partits, l'última de les quals el diumenge passat al camp del cuer Castelldefels (2-0).

Vizuete sempre serà recordat a la Jonquera com l'entrenador que va pujar els verd-i-blancs a Tercera Divisió per primer cop a la seva història, el juny passat al camp del Santboià.

Castro, el número 1 de la llista

Per ocupar el lloc de l'exentrenador del Banyoles, la Jonquera s'ha interessat pels serveis de l'asturià Nacho Castro, que es troba sense equip després de deixar recentment la banqueta del Farners, de Primera Catalana, per motius personals. La figura de l'extècnic del Peralada i Guíxols encapçala la llista de candidats i és l'opció preferida pel club jonquerenc, que en el moment de tancar aquesta edició estava meditant la decisió.

Castro, que va ascendir el Peralada a Primera Catalana i va salvar-lo a Tercera Divisió ara fa dos anys, ha coincidit amb un grapat de jugadors de la Jonquera com Montero, Bonmatí, Tidiane, Pons, Feixas i Marc Vilà.