El Peralada ha obtingut, aquest diumenge la migdia al camp del Sabadell B (0-1), la cinquena victòria en els últims set partits que li permet continuar en segona posició de Tercera Divisió, a dos punts del líder Olot, que també ha vençut a Granollers (0-1). Un solitari gol de Cesc Clotet, exjugador del club vallesà, a l'inici de la segona meitat ha permès als d'Arnau Sala i Xavi Punsí emportar-se la victòria davant un rival que lluita per eludir el descens malgrat tenir tres baixes sensibles, com les del porter Gianni, Carbonell o Coro. El substitut de l'ex de l'Olot sota els pals, Richi Paz, ha respòs la confiança amb un parell d'aturades a la recta final que han servit per mantenir el 0-1.

Tal com ha recordat el club a les xarxes socials, amb aquest triomf el Peralada arriba als 65 punts i supera els 64, la millor puntuació de la seva història, que va aconseguir a la temporada 2004/05 amb Raül Agné a la banqueta i, precisament, amb Arnau Sala com a jugador. En aquella ocasió, els peraladencs van acabar cinquens, a les portes de la promoció d'ascens a Segona B i ara són segons, amb opcions de títol quan queden set partits per acabar.