El Figueres continua mostrant tot el potencial que té a Vilatenim, un estadi on obté els millors registres, a diferència de fora de casa. En aquest cas, l´última víctima pel conjunt unionista ha estat el Vilassar de Mar, que tenia els mateixos punts i que ha sucumbit clarament (4-0). L´equip de Chicho ha encarrilat la victòria amb una mitja hora per emmarcar amb gols seguits de Xavi Ferrón, Moha Chabboura i Adrià Casanova.

El festival altempordanès l´han completat a la segona part Javi Revert només tres minuts després d´entrar al camp. Abans, el Figueres ha celebrat el retorn del migcampista i capità Pedro del Campo, que ha reaparegut tres mesos i mig després de fracturar-se un dit petit del peu.

Amb aquesta victòria, la Unió encarrila la permanència quan queden set jornades per acabar i continua novè a nou punts de les places de promoció d´ascens a Segona B perquè el Sant Andreu, el primer equip que faria el play-off, també ha guanyat, en aquest cas al Manlleu (2-1). El proper compromís dels blanc-i-blaus tornarà a ser a casa, amb la visita del Castelldefels, que ha deixat de ser cuer després de superar la Jonquera (2-0).