La Jonquera busca un triomf balsàmic aquest diumenge (12 h) al camp del cuer Castelldefels per evitar caure en zona de descens. Els fronterers, en salvació durant tota la temporada, han vist com el coixí de punts amb les brases s'anava reduïnt i ara és de només un per l'última derrota davant el Sabadell B (0-1).

El conjunt que entrena Axel Vizuete necessita tallar la sagnia de resultats als Canyars -cinc derrotes i un empat- perquè després li tocarà viure el Tourmalet amb enfrontaments contra rivals de la talla del Peralada, Olot, Vilafranca i Ascó.

Per jugar a Castelldefels, Vizuete -sancionat amb un partit- no podrà comptar amb els castigats Sergi Murga i Zou Moustakim, ni amb el lesionat Botxi, encara recuperant-se d'un esguinç al turmell des de principis de març. D'aquesta manera, la Jonquera es quedarà per primer cop aquesta temporada sense els dos centrals titulars.

Possible alineació: Montero, Molina, Bonmatí, Ivan Ruiz, Joan Pujol, Brice, Marc Vilà, Mamau Jabbie, Aleix Feixas, Ismael i Joan Pons.