A la jornada de Tercera Divisió d'aquest diumenge Peralada, Figueres i la Jonquera tindran baixes per sanció. Per una part, en el duel que els peraladencs juguen al camp del Sabadell B estaran absents Pablo Carbonell i David Corominas, que van rebre la cinquena targeta groga de la temporada. En el cas d'aquest últim, va forçar la groga abans de ser substituït per una lesió muscular que li farà perdre com a mínim tres partits.

Per la seva part, el Figueres es quedarà sense el migcampista Cristian Venzal per rebre el Vilassar de Mar malgrat que l'ex del Palamós no va ser amonestat en el darrer partit. I és que en l'Europa-Figueres el defensa unionista Sergi Romero va rebre una targeta groga, però a l'acta arbitral el col·legiat va anotar-li a Venzal. Es dóna la circumstància que els dos jugadors tenien quatre grogues, però el Figueres va decidir no recórrer la targeta i Venzal descansarà contra aquest diumenge.

D'altra banda, la Jonquera afrontarà el duel transcendental al camp del Castelldefels amb les absències de Sergi Murga -expulsat contra el Sabadell B- i de Zou Moustakim -va rebre la cinquena groga. A més, l'entrenador Axel Vizuete haurà de veure el duel des de fora la banqueta perquè ha estat sancionat amb un partit.