El partit de Tercera Divisió entre la Jonquerai el Figueres, ajornat el gener passat per la pluja, es disputarà aquest dimecres dia 1 de març (20.30 h) al camp de les Forques, amb entrades a 8 euros. El darrer cop que es van trobar

al camp alberenc va ser a la temporada 2008/09, a Segona Regional, amb triomf unionista (0-2) amb gols de Jose Cano i Jordi Cruz. Aquest duel, a més, servirà de retorn per a jugadors del Figueres amb passat a la Jonquera, a Primera Catalana, com l'extrem Xavi Ferrón i el defensa Quimo Rodríguez -ara, lesionat- (2012/13) i el porter Xavi Gallego (2013/14).

Els de Chicho són vuitens i es col·locaran a vuit punts de la promoció si superen la Jonquera. En aquest duel, és previst que el Figueres segueixi tenint les baixes per lesió de Pedro del Campo -recta final de la ruptura d'un dit del peu­- i de Quimo -molèsties al genoll. A més, Ramon Masó va veure la cinquena targeta groga contra els ebrens i també serà baixa. Després de jugar contra els fronterers, el diumenge (12 h) es desplaçaran al camp del nou cuer, el Júpiter.

Per la seva part, l'equip d'Axel Vizuete és tretzè i superarà la Muntanyesa a la classificació i deixarà el descens a nou punts si supera el Figueres. Després del duel pendent contra els unionistes, els alberencs tornaran a jugar a les Forques, aquest diumenge (16 h) davant el Granollers, equip que es troba quatre punts per sobre.