Que el Peralada acabarà disputant la promoció d'ascens a Segona Divisió B està cantat, però entre el diumenge passat i el que ve ho pot acabar de rubricar per afrontar el tram final de temporada només pendent de disputar-se el títol de campió amb l'Olot, que té quatre punts més. A l'Olímpic de Terrassa, cinquè classificat i primer equip que es quedaria sense bitllet, el Peralada es va imposar (0-1) amb el 13è gol de David Corominas, incansable davanter de 31 anys que ha jugat tots els minuts de la lliga. Aquest duel va permetre el retorn de Chele i Xavi Boniquet en el terreny de joc que defensaven com a locals l'exercici passat.

Gianni, aturada decisiva

Després d'ocasions a la primera meitat de Forgas, Marta i Estellés, l'ex de l’Hospitalet va aprofitar una centrada de Cesc Clotet per batre el porter visitant amb un xut ras (64'). Si Coro va ser letal a l'àrea contrària, el porter Gianni ho va acabar sent a la pròpia, amb una aturada decisiva.

La pròxima prova per als d'Arnau Sala i Xavi Punsí per a sentenciar el play-off serà aquest ­diu­menge (12 h) a casa davant el Sant Andreu, nou cinquè classificat -i amb un partit pendent contra el Palamós- que es troba a 15 punts.