La Unió Esportiva la Jonquera ha anunciat, aquest dilluns a la nit, el fitxatge d'un altre davanter. Es tracta d'Aleix Feixas, que deixa el Palamós, també de Tercera Divisió, i que té experiència a la mateixa categoria amb el Peralada. El jugador gironí, de 26 anys, també té passat en el Figueres, Guíxols i Palafrugell, entre d'altres.

D'aquesta manera, els jonquerencs -l'equip menys realitzador del grup amb 9 gols en 22 partits- incorporen el quart davanter en les últimes setmanes per solucionar la sequera després de les arribades de Jorge Calvo Toledo (Pinatar Arena), Ismael Lakhamy (Poitiers) i Juanpi Sepúlveda (Cerdanyola).

Feixas, autor de dos gols a la primera volta amb el Palamós, havia perdut protagonisme a les últimes jornades i confia en gaudir-ne més sota les ordres d'Alex Vizuete, amb qui havia coincidit a la plantilla del Peralada entre les temporades 2012/14. En el curs passat, a Tercera Divisió, en va acabar marcant 13 -va jugar mig curs a Peralada i l'altre a Palamós- i en l'anterior un total d'11, a la mateixa categoria, amb els verd-i-blancs. A l'exercici 2013/14, Feixas va anotar 16 gols a Primera Catalana, curiosament només tres més que el seu nou entrenador a la Jonquera.