La segona jornada de la segona volta de Tercera Divisió ha estat, aquest diumenge al migdia, negativa pels representants altempordanesos, amb derrotes del Peralada al camp de l'Europa (1-0), de la Jonquera a Vilassar (1-0) i amb empat del Figueres davant el cuer Sabadell B (0-0).

La derrota del Peralada al Nou Sardenya li ha fet perdre el lideratge de la categoria en detriment de l'Olot, que ha vençut al camp del Júpiter (0-1) i té ara dos punts de coixí en el capdavant. En el terreny de l'Europa, antepenúltim classificat i en descens abans de començar la jornada, els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí han pagat molt car el fet d'haver perdonat al primer temps. L'acció més clara dels altempordanesos abans del descans ha estat un xut al pal de Keita i, a la represa, els barcelonins s'han tret els complexos del damunt amb el solitari gol d'Àlex Cano (62') després d'una tisora des de la frontal de l'àrea. El Peralada, sense el porter Gianni ni els lesionats Nacho Ruiz, Clotet i Álamo, no han pogut salvar ni un punt al final i es queden a la segona posició.

Per la seva part, el Figueres ha deixat escapar una gran ocasió de millorar la desena posició i ha topat contra el cuer, el Sabadell B, a l'Estadi de Vilatenim (0-0). En un duel marcat pel fred i per la tramuntana, el filial vallesà s'ha trobat còmode a la primera part i els nois de Chicho, a la represa, han intentat capgirar la situació, però sense sort en els metres finals. La Unió, amb la baixa per lesió de Pedro del Campo i per sanció de Torque, ha fregat l'1-0 amb accions de Moha Chabboura i Xavi Ferrón.

D'altra banda, la Jonquera no ha pogut fer bo el triomf de la setmana abans contra l'Europa (1-0) i ha perdut a Vilassar de Mar (1-0) una ocasió per deixar enrere un rival directe en la lluita per la permanència. Els fronterers, en el retorn del sancionat Ismael Lakhamy però sense el lesionat Joan Pons, no s'han recuperat mai del gol amb el cap de Camacho en el minut 5. Tot i la derrota, els nois d'Axel Vizuete són tretzens amb quatre punts de coixí.