Han hagut de passar 18 jornades perquè Javi Revert, el davanter baluard del Figueres, anotés els seus primers gols aquesta temporada. L'exjugador del Palamós patia una temporada marcada per les lesions, un fet que havia generat certs dubtes en l'entorn, però el diumenge passat davant el Sant Andreu (3-1) va demostrar que pot ser el millor fitxatge del mercat d'hivern. Revert no marcava des de feia vuit mesos, a l'abril passat, al camp del Manlleu (2-1).

Aquest és el tercer exercici de Revert a Vilatenim: en el primer els seus 16 gols van portar l'equip a la promoció d'ascens a Segona B; en el passat en va anotar 7 i enguany mantenia el caseller sense estrenar després d'estar dos dels quatre mesos de competició fora per lesió.

Amb ganes de reivindicar-se va aparèixer contra el Sant Andreu tot encarrilant la victòria del Figueres a la primera meitat amb dos gols consecutius. El primer, després d'aprofitar una pilota solta davant una mala sortida del porter Segovia i el segon amb un toc de primeres, de qualitat, després d'una centrada de Xavi Ferrón, que sentenciaria el partit a la segona part amb un tir creuat gràcies a una assistència de Maik Molist. El Sant Andreu, poc incisiu però amb una derrota massa dolorosa, va anotar el gol de l'honor en el temps de descompte de la mà de Makaay.

"23 punts per mantenir-nos"

Amb aquesta victòria, que trencava una ratxa de tres derrotes seguides, el Figueres continua en novè lloc i igualment situat a vuit punts de la promoció d'ascens per la victòria de l'Ascó (2-1) davant el Peralada. No obstant això, amplia a nou punts la distància amb el descens i ja acumula més punts (2) que a les mateixes altures que fa un any. "Ens queden 23 punts per mantenir-nos a Tercera Divisió, no tindria sentit mirar més amunt", comentava Chicho, tècnic unionista, al final del partit. La Unió viu tranquil·la i aspira acabar l'any aquest dissabte (19.30 hores) a Granollers amb bones sensacions.