Amb només un mes el Figueres s'ha encarregat de trencar tots els registres negatius. Fins a la jornada 7 no va obtenir el primer triomf, ara acumula sis partits sense perdre i diumenge a Vilassar de Mar va aconseguir la primera alegria a camp contrari després de mig any de no tenir-ne. Acumular tres victòries i tres empats de manera seguida ha alçat els nois de Chicho amb els mateixos punts que l'Ascó, el sisè classificat. Després de deixar enrere la zona de descens, els unionistes ja miren la promoció d'ascens a Segona B amb uns altres ulls i la derrota del Palamós fa que la quarta plaça estigui a només tres punts.

A Vilassar, equip de Primera Catalana la temporada passada, el Figueres en va fer prou amb un solitari gol de Xavi Ferrón a la primera meitat. L'últim fitxatge de l'estiu -amb passat al Peralada, Girona B, Olot, Badalona i la Jonquera- és una peça indispensable: la jornada anterior va donar l'assistència del gol i, amb el de Vilassar, es col·loca com a màxim realitzador de l'equip, amb quatre dianes. En el Xevi Ramon, el Figueres es va permetre el luxe de fallar un penal a la segona part, de la mà de Ramon Masó, i va tornar a la porteria Xavi Gallego després de sis titularitats de Martí Bartrina.

Revert, a punt

D'altra banda, és previst que aquest diumenge (12 h) al camp del Castelldefels, en un nou partit a domicili, ja pugui disposar de minuts Javi Revert, únic lesionat de l'equip que acumula set partits lluny dels terrenys de joc.