El Figueres torna de la Garrotxa amb la cara de desil·lusió i el sac buit (3-2), malgrat que ha merescut més del que ha obtingut en el municipal d'Olot (3-2). Els locals s'han avançat en el marcador molt aviat, en el minut 4. Masó ha pogut empatar des del punt de penal després d'una falta dins l'àrea comesa sobre Bona. Era l'1-1, en el minut 14, i tot semblava possible. Sergio, de cap, ha fet el 2-1 ('24).

A la segona part, els figuerencs han apretat. Fruit del treball constant, han aconseguit empatar en una bona acció que ha culminat Moha per fer el 2-2 ('71). Quan l'empat semblava decidit, els locals han fet el 3-.2 a les acaballes del partit ('90).

Ramon Maria Calderé, el tècnic local, ho té clar: "Ells han jugat al cent per cent, si el Figueres està sempre com avui, acabarà entre els cinc o sis primers"