El migcampista figuerenc Albert Moñino ha estat presentat, aquest divendres, com a nou jugador del Futbol Club Andorra. El fins fa poc futbolista de la Jonquera, de 26 anys, ha explicat en la seva posada en escena que "és un projecte molt maco, jugaré a Primera Catalana però la categoria m´ha importat poc perquè tenia moltes ganes de jugar aquí".

L'exjugador, també, del Figueres, Peralada, Cassà i Saragosa B ha comentat que "es vol fer un equip competitiu, no m´han dit que l´objectiu és pujar sí o si, però a curt termini els agradaria". Moñino s'ha desvinculat de la Jonquera aquesta setmana i aquest dijous va participar en el primer entrenament amb l'Andorra: "És un grup molt obert, m´han rebut molt bé. Puc aportar tranquil·litat i equilibri de mig centre, i com a extrem dono sortida als companys".

Aquesta temporada, Moñino havia jugat el primer partit de lliga amb la Jonquera a Tercera Divisió, al camp de l'Europa, i la temporada passada va ser el novè jugador més utilitzat (31 partits, 29 com a titular) en el Peralada, de la mateixa categoria. El futbolista de Figueres ha estat presentat juntament amb Patet, que va ser jugador de la Jonquera a la temporada 2012/13.