El Peralada, en una situació calcada a la de fa dues temporades, quan era líder en solitari de Tercera Divisió després de sumar els nou punts possibles, rep aquest dissabte (18.30 h) la visita del Figueres al Municipal. Dos anys després, ja no queda cap jugador ni l´entrenador d´aquell equip, però les sensacions a aquestes alçades són les mateixes.

Els jugadors d´Arnau Sala i Xavi Punsí vénen de sumar tres victòries en els tres partits disputats fins ara. Ara, els verd-i-blancs confien en sumar el quart triomf consecutiu en el derbi altempordanès, davant d'un Figueres que encara no coneix la victòria ni la derrota. Per aquest enfrontament, el Peralada recuperarà dos jugadors titulars: per una part el porter Gianni Cassaro, que va anar convocat amb el Girona el cap de setmana passat a Valladolid -Richi Paz va debutar amb els verd-i-blancs-, i per l´altre el golejador Keita, autor de dos gols en dues jornades i que es va perdre el duel a terres maresmenques per l´expulsió que va patir contra l´Europa.

Per la seva part, el Figueres tindrà la baixa segura de Xavi Ferrón, expulsat davant la Jonquera i que, per tant, es quedarà sense tornar al camp on jugava la temporada passada. En canvi, sí que hi ha altres jugadors de la Unió que és previst que s´enfrontin al seu exequip, com Xavi Gallego, Sergi Romero, Ferran Grau, Moha Chabboura i Ian Vila.