Victòria incontestable del Peralada en el primer partit de la temporada a Tercera Divisió. El primer partit del nou filial del Girona no podia anar millor i els d'Arnau Sala es van imposar per 0 gols a 3 al camp del Santfeliuenc en un resultat just per al conjunt xampanyer.

Els empordanesos van començar bé el partit ja que abans que el duel arribés al primer quart d'hora de joc, Keita, un dels últims en arribar, va marcar el primer gol del partit. El tècnic del Peralada, Arnau Sala, es va mostrar satisfet amb el partit que van realitzar els seus futbolistes, que encara s'estan acabant d'ajustar als automatismes dels entrenadors, ja que -recordem- tota la plantilla és absolutament nova. Segurament l'aspecte defensiu és el que més preocupava però tots els futbolistes es van mostrar molt sòlids, amb un Vallho que va liderar l'equip des del darrere.

El Peralada va intentar fer-se amb el control de la pilota tot i la pressió del conjunt local, empès per la seva afició, que volia ser el jugador número 12. Tot i la dificultat, els visitants van tenir la possessió i van tenir les millors ocasions per augmentar l'avantatge al marcador. En canvi, el conjunt local va tenir més problemes per arribar en clar perill a la porteria defensada per Gianni.

Els errors de concentració dels locals i la necessitat per empatar els va aprofitar el Peralada. A cinc minuts per al final, el davanter Konaré va ampliar l'avantatge per deixar pràcticament sentenciat el duel. Qui el va tancar per complet va ser Coro, ja al minut 90, per certificar els primers tres punts de la temporada per als empordanesos.

L'equip d'Arnau Sala ja té al sac la primera victòria i ara prepararan el proper enfrontament. Serà el proper diumenge, en el debut a casa, davant l'Europa.