Després d´estrenar la pretemporada amb un empat sense gols al camp del Llagostera B (0-0), la Jonquera va obrir la llauna durant el cap de setmana passat. Al camp del Bosc de Tosca -Segona Catalana-, en un partit que es va jugar el dissabte en lloc del dijous, els d´Axel Vizuete es van imposar (0-3) amb gols de tres dels seus nous fitxatges, Joan Pons, el santallogaienc Sergio Moreno i Brice.

D´altra banda, el diumenge a les Forques davant el Girona B els fronterers es van deixar empatar (1-1) a l´últim minut. Javi Amigo, que en un principi tornarà a l´Agullana, però tindrà opcions de pujar en ser el filial de la Jonquera, va inaugurar el marcador aprofitant una assistència de Brice, però el filial del Girona B -Primera Catalana- va igualar en el darrer instant amb un gol de Pepu Soler, exjugador de l´Escala.

L´equip alberenc seguirà amb la preparació aquesta setmana: dimecres (20 h) rep el Llagostera, recentment descendit a Segona B, dissabte va a Vic (19 h) i diumenge a Agullana (19 h).