Després de debutar amb derrota davant l´Olot (0-3), el Peralada va començar a ensenyar múscul durant la setmana passada amb rivals de categoria inferior. Per una part, va golejar (1-4) el Girona B, de Primera Catalana, i per l´altra es va desfer en un triangular -de 45 minuts cada partit- del Besalú (0-3) i del Sant Pere (0-4), de Tercera Catalana.

Un dels homes que va destacar en aquests enfrontaments va ser Keita Karamokoba, autor de quatre gols en total. El davanter guineà estava a prova i s'ha convertit en el 17è fitxatge del Peralada amb la intenció de ressorgir després d´un paper discret en el degà, el Recreativo de Huelva.

Els pròxims partits amistosos del Peralada seran aquest dimarts (19 h) a casa contra l'Al Wahda dels Emirats Àrabs, entrenat per l'ex de l'Espanyol Javier Aguirre; el dissabte (19 h) al camp del Marca de l'Ham, equip figuerenc de Tercera Catalana; i el diumenge (19.30 h) al camp de l'Hospitalet, conjunt de Segona B i on jugava el curs passat David Corominas, nou davanter peraladenc.