El calendari de Tercera Divisió s'ha sortejat aquest dimecres amb l'emoció, a l'Alt Empordà, de veure quin destí tenien el Figueres, el Peralada i la Jonquera. La lliga començarà el pròxim dia 21 d'agost amb els figuerencs jugant a casa un dels derbis contra el Palamós i amb els peraladencs i jonquerencs debutant als camps del Santfeliuenc i l'Europa, respectivament.

La representació gironina de Tercera Divisió la completa l'Olot, i el destí ha volgut que el Figueres jugui tots els duels contra rivals de la demarcació abans de la jornada 6. I és que després de rebre el Palamós -amb qui també es veurà les cares a la Copa Catalunya el pròxim 31 de juliol- i jugar al camp del Sabadell B, tindrà la visita del nouvingut la Jonquera (4 de setembre), anirà a Peralada (11 de setembre) i es desplaçarà al camp de l'Olot (25 de setembre) després de rebre el Vilafranca a Vilatenim.

D'altra banda, a la primera volta, l'altre derbi altempordanès entre el Peralada i la Jonquera està previst pel 6 de novembre a les Forques, mentre la resta de duels especials seran el 16 d'octubre (la Jonquera-Palamós), el 23 d'octubre (Palamós-Peralada), el 6 de novembre (Palamós-Olot), el 20 de novembre (la Jonquera-Olot) i el 27 de novembre (Olot-Peralada).

La lliga de Tercera Divisió tancarà el 14 de maig amb els partits Figueres-Granollers, Júpiter-Peralada i Santfeliuenc-La Jonquera.

JORNADA 1 (21 AGOST):

Montañesa-Terrassa

Cerdanyola-Sant Andreu

Pobla Mafumet-Granollers

Figueres-Palamós

Vilassar de Mar-Sabadell B

Europa-La Jonquera

Santfeliuenc-Peralada

Júpiter-Vilafranca

Ascó-Olot

Castelldefels-Manlleu