Una setmana després d’assolir l’ascens històric a Tercera Divisió la Jonquera ha anat per feina i ja ha anunciat el fitxatge de cinc jugadors i set renovacions. Pel que fa al capítol d’altes, l’equip que seguirà entrenant Axel Vizuete ha pescat a Peralada: el central Sergi Murga i el migcampista Oscar Molina iniciaran una segona etapa un any després, i també s’hi ha apuntat l’extrem Joan Pons, ja recuperat d'una lesió al genoll.

Els alberencs comptaran al davant amb l’aportació de Joan Corominas Coro, que prové del Girona B i que té experiència a la categoria amb el Palamós i el Peralada, i el jove de Santa Llogaia d’Àlguema Sergio Moreno, que va acabar el curs passat en el Cistella un cop finalitzada l’etapa de juvenil en el Damm, de Divisió d’Honor.

A més, hi ha confirmada la continuïtat de Toni Montero, Boido Balde, Pau Bonmatí, Tidiane Barry, Pep Vergara, Bena Zou i Henry Gilham.

LA JONQUERA 2016/17

Entrenador: Axel Vizuete (2a temp.).

Altes: Sergi Murga, Joan Pons i Oscar Molina (Peralada), Joan Corominas (Girona B) i Sergio Moreno (Cistella/Damm juvenil).

Segueixen: Toni Montero, Boido Balde, Pau Bonmatí, Tidiane Barry, Pep Vergara, Bena Zou i Henry Gilham.

Baixes: Amós Gaska (Palamós), Albert Bassols, Anderson Do Nascimento.

Pendents: Ivan Ruiz, Jordi Alforcea, Carles Chacón, Pol Compte, Ignasi Massó, Joel Rama, Fran Soler, Javi Amigo, Gerard Muñoz, Edile Matthew i Fran Pérez.