El Figueres té la plantilla perfilada del tot després de tancar, els darrers dies, la incorporació del porter Martí Bartrina, procedent del Farners i amb passat al Palamós, Cassà, Llagostera i Girona, i d'anunciar aquest dilluns l'ascens de quatre juvenils.

Chicho, nou entrenador del primer equip, coneix de primer mà el que poden aportar els quatre nois del planter perquè els va entrenar durant la temporada passada, coincidint amb l´ascens a Lliga Nacional. El Figueres tindrà tres porters perquè el gironí Pau Valeros s'ha guanyat el salt al primer equip, on també hi tenen cabuda els defenses figuerencs Albert Genís i Ian Vila -ex del Peralada, Juncària i Roses- i el mitjapunta de Portbou Roger Torquemada Torque, amb passat al Llançà, Roses i Peralada.

FIGUERES 2016/17

Entrenador: Chicho (1a temporada).

Altes: Martí Bartrina (Farners), Pitu Labrador (Base Roses), Maik Molist (Manlleu), Bonaventura (torna Girona B), Pau Valeros, Albert Genís, Ian Vila i Roger Torquemada (juvenils).

Segueixen: Gallego, Javi Revert, Toni Cunill, Ferran Grau, Venzal, Ramon Masó, Ritxi, Santi Varese, Sergi Romero, Quimo, Pedro del Campo, Moha Chabboura, Adrià Casanova i Roger Brugué.

Baixes: Roger Vidal i Èric Vilanova (Olot), David Costa, Marc Serramitja, Aleix Prunés i Chicho.