El Club de Futbol Peralada ha anunciat, aquest dimarts, que Joan Ureña tampoc continuarà a l'equip la pròxima temporada. El porter de Borrassà és la tretzena baixa dels verd-i-blancs i se suma a la marxa de Dani Lobato, amb qui havia competit per un lloc sota els pals el curs passat. Ureña, vuitè jugador més utilitzat per Arnau Sala i Xavi Punsí la temporada anterior, va iniciar una segona etapa en el Peralada l'estiu passat -en total, hi ha estat tres anys- després del seu pas pel Figueres, Llagostera, Olot i l'Escala, entre d'altres.

L'imminent acord d'afiliació amb el Girona -el Peralada té una assemblea de socis el dia 25 per acordar-ho- deixa l'equip altempordanès a dia d'avui amb només dos jugadors renovats, Zou i Botxi.

Per contra, a més d'Ureña i Lobato, tampoc seguiran Marc Mas, Lluc Banús i Kike Sánchez (Olot), Mate i Ivan Fernández (Manlleu), Guillem Cornellà, Sergi Murga, Jaume Duran, Oscar Molina, Borja Garcia i Argi. Expectants per quin futur tindran encara hi ha quatre jugadors: Sergi Garcia, Albert Moñino, Xavi Ferrón i Joan Pons.