El Club de Futbol Peralada, pendent de tancar un acord de col·laboració amb el Girona Futbol Club, ha anunciat aquest dijous que Guillem Cornellà serà baixa "per motius personals" després que s'hagués donat com a renovat feia dues setmanes. El migcampista gironí, ex del Figueres i Santboià, entre d'altres, havia fitxat pel Peralada l'estiu del 2014 i el curs passat havia estat el tercer jugador més utilitzat per Arnau Sala i Xavi Punsí.

Cornellà deixa el club seguint les mateixes passes que el central Sergi Murga, renovat el maig passat, però que per "motius laborals" finalment no podrà seguir amb els peraladencs. "Per la gent que he conegut, per tot el que he viscut aquests dos anys i per haver-me fet viure el futbol d'una altra manera, una part del meu cor sempre serà xampanyera! Moltes gràcies per tot a la gent que forma el Peralada", escrivia Cornellà a les xarxes socials.

Així, de moment, Botxi i Zou Moustakim són els únics jugadors que tenen lligada la continuïtat, mentre que tampoc seguiran en el Peralada Marc Mas, Lluc Banús i Kike Sánchez (Olot), Mate i Ivan Fernández (Manlleu), Borja Garcia, Argi i Dani Lobato.

A l'espera de desencallar el seu futur es troben Sergi Garcia, Joan Ureña, Albert Moñino, Jaume Duran, Oscar Molina, Xavi Ferrón i Joan Pons.