El capità de la Unió Esportiva Figueres Pedro Del Campo és el primer jugador que renova per a la pròxima temporada, tal com ha informat el club unionista aquest dimecres. El migcampista blanc-i-blau, de 24 anys, es posarà a partir de l'estiu sota les ordres de Chicho, flamant nou entrenador del primer equip, tot iniciant la que serà la seva setena temporada a l'amateur.

Format a la Fundació Esportiva Figueres, amb un impàs en el juvenil A del Girona, Del Campo ha estat en els darrers sis anys una peça indispensable per a Edu Vílchez, Francesc Cargol, Xavi Punsí i Arnau Sala. De fet, amb 200 partits al damunt, és el jugador del Figueres que ha tingut més participacions des que el club es va refundar l'estiu del 2007.

Fins quan es veu jugant a Vilatenim? Ara fa un any, quan acabava de celebrar els 150 partits en el primer equip, explicava que "és clar que aspiro a jugar més amunt, però si pot ser amb el Figueres, millor; ara mateix no hi veig un final amb la Unió”.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.