Narcís Pelach, conegut com a Chicho, és l’entrenador que té més números d’ocupar el lloc d’Edu Vílchez a la banqueta del Figueres a partir de la pròxima temporada. L’actual defensa del primer equip blanc-i-blau té només 27 anys, però la clara aposta que vol fer la Unió pel planter s’entén amb la seva figura. El dissabte passat, va ascendir el juvenil A figuerenc a Lliga Nacional com a campió de Preferent i té l’aval del director esportiu Adam Fontes i del president Jose Antonio Revilla per agafar el càrrec.

Després que Vílchez no hagi estat renovat pel club, Chicho es veuria preparat per fer el salt: "Sé el que és un vestidor de Tercera Divisió, hi he estat vuit anys jugant”, es limitava a dir en referència a aquesta possibilitat el dissabte després de l’èxit amb el juvenil A. Els nois, assabentats de l'opció que el seu tècnic pugi al primer equip, li van dedicar el càntic “Chicho quédate” enmig de les celebracions de l’ascens.

I és que amb el pressupost del primer equip reduint-se cada cop més, l’opció més econòmica és la de comptar amb joves sortits del mateix planter. Chicho hauria de valorar quants dels 13 jugadors de tercer any que hi ha ara mateix en el juvenil A del Figueres acaben fent el salt a l’amateur. Després de perdre protagonisme sobre el terreny de joc -només dues titularitats a la segona volta-, qui va ser jugador del Cassà, Manlleu, Palamós i futbol base del Girona hauria de plantejar també si retirar-se com a futbolista o exercir les dues funcions, això sí, la de jugador quedant en un pla més secundari.

Amb el tercer nivell a la butxaca i amb passat a la Unió Girona

Chicho té des d’aquest any el títol de tercer nivell d’entrenador i a la banqueta compta amb experiència en el futbol base del club figuerenc -va dirigir el juvenil B el curs anterior- i en el juvenil A de la Unió Girona. A més, és un dels capitans del primer equip i líder dins del vestidor, amb caràcter, i qui sap si per això, veient similituds amb el tècnic de l’Atlètic de Madrid, els juvenils també li van dedicar un “Ole, Ole, Ole, Chicho Simeone”.