El Peralada rep aquest diumenge (17 h) un Palamós que té la mateixa missió d’escapar-se del descens a Primera Catalana. Un dels al·licients del derbi empordanès de la jornada serà el retorn d’Aleix Feixas, que va deixar l’equip peraladenc al desembre havent marcat quatre gols en setze partits. A més de Feixas també viuran un duel especial Narcís Barrera i Ignacio Pastor, exjugadors verd-i-blancs.

Respecte al retorn de Feixas, que va estar quasi quatre temporades en el Peralada, el davanter gironí explica que "tinc ganes de tornar per veure la gent, els amics, però hem de tornar a Palamós amb els tres punts sí o sí".

Qui va ser jugador del Figueres, Guíxols i Palafrugell va tancar l'etapa de Peralada havent marcat 35 gols en tres temporades i mitja, entre Tercera Divisió i Primera Catalana, i actualment acumula set gols amb el degà. "Celebrar un gol si el marco? Espero marcar i que serveixi per guanyar, necessitem els punts com el menjar, però si ho faig no el celebraré per respecte a la gent del club i pel bon tracte que van tenir amb mi, era com estar a casa i hi vaig viure moments increïbles", afegeix Feixas, l'home gol del Palamós al costat de Marc Medina, que en porta 10.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.