Tot i no tenir opcions de promocionar ni de baixar, el Figueres continua demostrant que no regalarà res fins al final de temporada de Tercera Divisió i el diumenge a la tarda es va desfer d'un Rubí (2-1) que, situat en zona de descens, necessitava puntuar per seguir viu. Els nois d'Edu Vílchez venien de perdre al camp del Manlleu (2-1), però a l'Estadi de Vilatenim van tornar a ensenyar múscul tot encadenant la quarta victòria consecutiva.

En un partit marcat per la tramuntana, el Figueres, sense el sancionat Marc Serramitja ni els lesionats Ritxi i David Costa, va trencar el 0-0 inicial a la segona part amb una rematada del central Toni Cunill. Els vallesans van despertar poc després establint la igualada quan quedava un quart d'hora per acabar, però en el minut 87 va aparèixer el revulsiu Cristian Venzal, també exjugador del Palamós, per deixar el triomf a Vilatenim després d'una gran jugada individual.

Amb aquesta victòria, la Unió iguala a la setena posició amb el Sant Andreu i el Cerdanyola del Vallès abans de visitar, el pròxim dissabte (20 h), un Sabadell B que està sis punts per sobre.