Amb la temporada sentenciada i la promoció d’ascens a Segona B descartada, el principal assumpte pendent de la direcció de la Unió Esportiva Figueres en l’àmbit esportiu de cara al curs vinent és el futur de l’actual entrenador, Edu Vílchez, que a hores d’ara és una incògnita.

De moment, ni la junta directiva ni la direcció esportiva no han fet cap pas per iniciar les negociacions amb el tècnic, ja que consideren que encara és aviat per plantejar-se la situació de la banqueta unionista. El cert és que des del club es mostren satisfets amb la feina del vallesà, després que l’any passat va revertir la dinàmica futbolística de la plantilla i va dur l’equip a disputar el play-off. La realitat, però, és que tot dependrà de la decisió del mateix Vílchez, que va aterrar a Vilatenim a l’octubre del 2014 per rellevar Francesc Cargol. Tot i que fonts consultades apunten a la seva possible marxa, l’entrenador no vol sentir a parlar del seu futur fins que acabi la temporada, el dia 15 de maig.

L’ascens del juvenil A, clau

De fet, ara mateix la renovació del tècnic tampoc és la qüestió més preocupant de la direcció esportiva. L’entitat considera més prioritari el desenllaç del juvenil A figuerenc, pendent d’ascendir a Lliga Nacional -ara, és líder de Preferent amb tres punts d’avantatge respecte al Girona B.

En el que sí que està treballant el club des del mes de gener és en la planificació de fitxatges i en l’elaboració d’informes de jugadors de cara al curs vinent.

Optimistes amb el nou local social

Després que el passat mes de febrer l’oposició del ple de l’Ajuntament de Figueres va tombar el projecte del nou bar de l’estadi de Vilatenim, el club fa temps que treballa en negociacions per convèncer els diferents grups municipals. En aquest sentit, la junta directiva, encapçalada per José Antonio Revilla, confia que la construcció del nou local social s’acabi aprovant a temps, abans del 12 de maig. Per aconseguir-ho, el club està disposat a aportar diners pel que fa a la inversió de l’obra, que té un cost total de 132.782 euros

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.