Ensopegada del Peralada al camp de l'Ascó en un partit en què els d'Arnau Sala van pagar molt car un parell d'errades que, en paraules del tècnic, Arnau Sala, van ser "infantils". El partit va començar amb el primer gol en contra: una cessió al porter, al minut 5, va acabar amb la pressió de Virgili i Argilaga que aconseguien fer-se amb la pilota i marcar pels locals. El Peralada, va quedar mig estabornit amb aquest gol, fent-se creus de l'errada, i els locals ho van aprofitar per portar el ritme del partit. Al quart d'hora Gallego va estar a punt de marcar el segon gol pels locals i, tres minuts més tard, el Peralada reacionava: Jaume Duran aconseguia rematar una pilota dins l'àrea, però el porter local, molt segur, va aconseguir aturar sense problemes. Marc Mas va tornar-la a tenir, al minut 22, però Manolo va refusar la pilota a còrner. A partir d'aquí el partit va ser d'anada i tornada fins al descans, on s'arribava amb victòria per la mínima dels locals.

La segona part va començar amb un gerro d'aigua freda pel Peralada. Artur Gòdia va llançar una falta rasa, des de la frontal, que va passar entre les cames dels jugadors xampanyers, marcant el 2-0. Els d'Arnau Sala, però, no van renunciar a la seva identitat i van provar d'escurçar distàncies en el marcador, però els locals, molt sòlids com a grup, van impedir la reacció dels altempordanesos.

ASCÓ Manolo, Gallego, de Nova (Asier, m.81), Joel Coch, Socías, Artur Gòdia, Bertomeu, Massana, Virgili (Montané, m.66), Guiu (Vives, m.66) i Argilaga.

PERALADA: Ureña, Argi, Mate, Lluc Banús, Botxi (Zou, m.78), Ivan (Oscar Molina, m.60), Xavi Ferrón, Guillem Cornellà, Marc Mas, Jaume Duran (Borja Garcia, m.70) i Moñino.

GOLS: 1-0, m.5, Argilaga; 2-0, m.50, Artur Gòdia.

ÀRBITRE: Calderiña Pavón, va amonestar amb targeta groga els locals Masana i de Nova i els visitant Ivan, Xavi Ferrón i Lluc Banús.

ESTADI: Municipal d'Ascó, 90 espectadors.