Després de cedir al camp de la Muntanyesa (3-0) i trencar una ratxa de cinc victòries consecutives, el Peralada va sumar diumenge un punt davant el Cerdanyola (1-1) que el manté fora de la zona de descens a Primera Catalana. Els d´Arnau Sala i Xavi Punsí es presentaven amb les baixes per sanció de Dani Lobato, Albert Moñino i Borja Garcia, per lesió de Sergi Murga i Joan Pons, i per aquest motiu van recórrer al filial per completar la convocatòria amb el porter Sergi Genís i el migcampista Bernat Batlle.

Els vallesans van inaugurar el marcador amb un gol de Diego Ferna?dez al minut 10, després d´engaltar i creuar una pilota passada al segon pal que Ureña, retornat a la titularitat per la baixa de Lobato, poc va poder fer. Els verd-i-blancs, un pèl imprecisos en les combinacions, van reaccionar a la mitja hora de joc. Després que Marc Mas avisés amb un xut des de fora l´àrea, el pitxitxi de Tercera Divisió -ja porta 17 gols, els mateixos que Santi Triguero, del Vilafranca- va driblar Carlos (28´) en aprofitar una gran acció individual de Kike Sánchez. Qui va ser jugador de l´Espanyol juvenil, i cedit per l´Olot aquesta temporada, va aportar el pes en atac per la banda dreta i va fregar el 2-1 abans del descans després d´una combinació amb Mas, però el central visitant Cuadras va treure la pilota des de la línia.

El Peralada va iniciar la represa amb accions ofensives de Molina i Kike, que va acabar la benzina, però l´equip de Toni Carrillo va gaudir de més perill de la mà Daisuke, que va topar contra el pal primer, i contra Ureña després, assistit per un deliciós toc d´esperó del revulsiu Javi Sánchez. Malgrat els intents d´una banda i altra i amb un Peralada reclamant un penal del porter Carlos sobre Molina, Daisuke va acabar posant a prova de nou un segur Ureña abans del xiulet final.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate, Lluc, Botxi, Argi, Kike Sánchez (Kike Sánchez, 68´), Guillem Cornellà, Mas, Molina i Xavi Ferrón (Jaume Duran, 61´).

CERDANYOLA: Carlos Avilés, Pitu, Víctor Duran, Aitor, Cuadras, Juli, Daisuke, Jota, Eric Blasco, Oriol Molins (Turu, 81´) i Diego Fernández (Javi Sánchez, 61´).

GOLS: 0-1, Diego (10´); 1-1, Mas (28´).

ÀRBITRE: Albelda Bárcena. Targetes grogues a local Mate i a visitant Víctor.