El Figueres va obtenir el diumenge al migdia la quarta victòria en sis partits de la segona volta davant el cuer de Tercera Divisió, el Masnou (3-1), i manté l'esperança per eixugar els 10 punts de distància que té amb la promoció d'ascens.

Els unionistes van sortir convençuts amb la idea de deixar el cuer tocat ben aviat i abans del minut 5 un xut de Casanova havia topat contra el pal i un altre de Pedro des de fora l'àrea l'havia desviat Marc. El porter del Masnou es va mostrar poc encertat ja que es va empassar un xut llunyà des de la dreta d'un Varese que només havia jugat 14 minuts aquest 2016 (31').

Casanova ho va tornar a intentar amb un tir sec i els maresmencs van despertar en el darrer quart d'hora del primer temps. El conjunt de Miguel López posava a prova Gallego, que tornava sota els pals després de vuit titularitats de Prunés, que estava amb febre, amb llançaments des de llarga distància, però la seva gran ocasió va ser al límit del descans amb un xut de Ferri que va tocar al travesser després que el porter figuerenc fregués la pilota.

Només començar la segona part, la Unió, amb una bona proposta amb la pilota als peus, va perdonar el 2-0 amb una assistència de Casanova a dins l'àrea en què Serramitja, que manté el comptador de gols per estrenar, va fallar quan semblava que ho tenia tot a favor. Per la seva part, el Masnou ho seguia provant amb un xut sec de Mendo que Gallego es va treure de sobre.

La Unió va encarrilar el triomf al minut 64 amb un gol de l'incansable Casanova. Una passada en llarg de Ferran Grau des de camp propi va ser aprofitada per l'ex del Banyoles, que per tossuderia es va endur la pilota per marcar el seu sisè gol de la temporada per sota les cames de Marc. Amb aquesta diana Casanova atrapa Javi Revert, absent per lesió des del desembre, al capdavant del pitxitxi unionista. Fins i tot Moha, que marca gairebé tot el que toca, va tenir el 3-0 només entrar, però va estavellar la pilota al travesser després que Serramitja el deixés sense oposició. Després de perdonar, els d'Edu Vílchez els va entrar la por al cos perquè Roger Vidal, amb pròpia porteria amb el cap, va situar el 2-1 després d´una centrada de Facundo per l'esquerra.

Però el Figueres sabia que tot el que no fos guanyar davant el cuer era acomiadar-se de la promoció d'ascens i el garrotxí Èric Vilanova va sentenciar amb el 3-1 després d'una passada enrere de Moha per la banda dreta.

Fitxa tècnica

FIGUERES: Gallego, Varese, Ramon Masó, Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro Del Campo (Èric Vilanova, 67'), Roger Vidal, Casanova (Moha, 71'), Serramitja i Ritxi Mercader (Roger Brugué, 85').

MASNOU: Marc, Márquez, Dani Prieto (Castillo, 68'), Nico, Facundo, Sebas, Ferri, Edu, Mata, Guti (Pol, 68') i Adrià Borreda (Mendo, 46').

GOLS: 1-0, Varese (31'); 2-0, Casanova (64'); 2-1, Roger Vidal (pp)(79'); 3-1, Vilanova (84').

ÀRBITRE: Llopart Carbó. Targetes grogues als locals Masó, Casanova i al visitant Mendo.