09 de febrer de 2016
09.02.2016
Equipaments

La Unió vol "parlar amb els grups de l'oposició" pel local social de l'Estadi de Vilatenim

La junta directiva del club figuerenc ha emès un nou comunicat després de reunir-se aquest dilluns en sessió extraordinària

09.02.2016 | 10:43

Després que l'oposició en bloc tombés, el dijous passat en el plenari ordinari de febrer, el projecte del local social a l'Estadi de Vilatenim, la junta del Figueres va emetre l'endemà un comunicat expressant el seu malestar. Tanmateix, aquest dilluns, i després de la reunió de la junta directiva del Figueres en sessió extraordiània, el club vol manifestar el següent:

"1. Seguim defensant la necessitat de tirar endavant el projecte perquè és un dèficit que presenta l'equipació, des de fa molts anys, i que no només afecta les més de 1000 famílies que tenen relació directa amb el club, sinó que també és un benefici per a la instal·lació més important de la ciutat.

2. Davant la situació actual iniciarem, al més aviat possible, contactes amb tots els grups representats al ple de l'ajuntament que van votar en contra del projecte per escoltar, de la seva veu, quins han estat els motius d'aquesta negativa, i exposar-los els arguments objectius en què basem la necessitat d'aquesta obra.

3. Amb aquestes reunions, esperem aconseguir arribar a punts de trobada, amb els partits que es mostrin més receptius a aquesta voluntat de diàleg, que permetin un acord que faci possible reconduir la situació.

4. En cas que les converses siguin positives, fet que estem segurs és possible, tornar a presentar el projecte a la consideració dels representants de la ciutat perquè reconsiderin la seva negativa inicial i recolzin la iniciativa de construir un local social a l'Estadi de Vilatenim, amb el que de benefici tindrà per un club històric de la ciutat, per l'equipació més representativa de la comarca, per la família unionista i per la resta de figuerencs i figuerenques.

Visca la Unió! Visca Figueres!"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook