El Figueres torna a estar com fa dues setmanes, a set punts de la promoció d’ascens a Segona B després de la victòria agònica al camp del Morell (0-1) i de la derrota del seu primer objectiu, el Vilafranca. Precisament, la derrota anterior davant els penedesencs (1-2) havia deixat els unionistes tocats, allunyats a 10 punts del play-off, però ara l’opció torna a prendre forma.

El conjunt que entrena Edu Vílchez és desè classificat i dissabte passat al camp dels tarragonins, situats en zona de descens a Prmera Catalana i amb l’exunionista Sergi Moreno a les files, va guanyar gràcies a un gol en el temps de descompte de Moha Chabboura, que marca tot el que toca. Qui va ser jugador del Peralada i del Girona B, entre d’altres, havia estat els últims tres partits fora de la convocatòria, però dissabte va marcar el seu tercer gol en cinc partits.

Fitxat en el mercat de tardor, Moha ha marcat tres dianes en només 177 minuts i té a Javi Revert a tres gols d’igualar-lo. L’exjugador del Palamós va tornar a ser baixa per lesió i s’ha perdut els últims sis partits de lliga.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.