El Figueres i el Peralada, els dos representants altempordanesos de Tercera Divisió, veuen les coses amb més optimisme després de guanyar el cap de setmana passat al camp de l'Ascó (0-2) i davant el Terrassa (6-1), respectivament. Aquest diumenge (12 h), tant els d'Edu Vílchez com els d'Arnau Sala i Xavi Punsí intentaran allargar sensacions contra el Vilafranca, a Vilatenim, i al camp del Prat.

Amb el record del partidàs de l´any passat (2-4), el Vilafranca visita Vilatenim com un equip embalat cap a la promoció -ha guanyat quatre dels últims cinc partits. En el duel del curs passat, Roger Brugué va estrenar el seu compte golejador amb el primer equip de Figueres quan encara era juvenil. Al conjunt del Penedès farà el retorn a Vilatenim l'exunionista Bernat Puig (2013/14), però no Sergi Moreno (2012/13), que aquesta setmana ha fitxat pel Morell. El principal perill dels d´Ivan Moreno és el veterà depredador Santi Triguero, que serà baixa per sanció i de ben segur alleugirà la defensa blanc-i-blava. El Figueres es troba a mitja taula, a set punts de la promoció d'ascens a Segona B.

Per la seva part, després d'abandonar la cua de la classificació el Peralada visita el líder Prat a la pròxima jornada a la recerca de la campanada després que a l´anada, ja els sorprenguessin (1-1). Els pratencs, dirigits per Pedro Dólera, ex de l´Europa, només han perdut un partit en tota la lliga (a Rubí, al setembre) i com a locals només han cedit tres empats.

FIGUERES: Prunés, Quimo, Masó, Cunill, Romero, Ferran Grau, Pedro Del Campo, Roger Vidal, Casanova, Èric Vilanova i Ritxi Mercader.

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Argi, Botxi, Lluc Banús, Moñino, Xavi Ferrón, Guillem Cornellà, Mas, Jaume Duran i Kike Sánchez o Ivan Fernández.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.