L’olotí Aleix Prunés va acabar salvant els mobles per al Figueres el diumenge passat en el duel contra el Cerdanyola (2-0). L’ex del Banyoles, Besalú i Olot, de 28 anys, va recuperar la titularitat al desembre, després de tres mesos fora per uns problemes a l’esquena. Aturar tot el que va venir-li a sobre en els darrers minuts contra el conjunt vallesà va portar-lo a sortir a l'11 de la jornada de L'EMPORDÀ.

Un triomf necessari per recuperar la confiança.

Sí, mereixíem algun punt més en els quatre partits que havíem perdut. Com a mínim, podem començar la segona volta amb bon peu.

Com se sent després de tornar?

Molt bé, no m’esperava tornar, hi havia molt males notícies al principi.

Què tenia exactament?

Una hèrnia discal, em pinçava el nervi ciàtic i tenia com el bessó atrofiat. L’he pogut recuperar amb exercici i medicaments. Estic quasi al 100%, de dolor no en tinc, però l’hèrnia encara hi és.

És el seu primer any aquí, era una petició expressa de Vílchez.

Pot ser, ens coneixíem d’Olot i sóc un porter amb característiques que li agraden.

D’entre les qualitats, diuen que se l’escull pel seu joc amb els peus.

Pot ser, ja veieu com juga el Figueres, des del darrere, per això és important dominar una mica el joc amb els peus. De petit no em van deixar ser davanter, però de tant en tant em deixaven tirar un penal perquè estigués content.

El play-off és accessible?

Per què no? No el veig tan lluny, a la primera volta mereixíem tenir algun punt més per joc i ocasions.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.