Quan queda un partit per acabar la primera volta de Tercera Divisió Figueres i Peralada són conscients que tenen molt marge de millorar després d’acabar el 2015 amb una certa decepció. Els unionistes són dotzens i han tancat l’any a set punts del play-off d’ascens a Segona B després de patir tres derrotes seguides. Després de classificar-se per a la promoció el curs passat i iniciar aquest amb bon peu, les fases de bon joc dels unionistes no s’han traduït en els resultats. A fora, el paper encara s’ha entristit més i no hi guanyen des del setembre. La falta de definició ha estat el principal maldecap dels d’Edu Vílchez, tot i que l’equip té sis davanters: el pitxitxi Javi Revert ha anat de més a menys i només ha marcat un gol en els darrers catorze partits. “Hem de millorar l’agressivitat a les dues àrees”, comenta Pedro Del Campo, capità del Figueres.

Més preocupant és la situació del Peralada, cuer i en descens des de la jornada 6, si bé té la salvació a només tres punts. Tot i que estava cridat a moure’s per a la zona mitjana com a mínim i malgrat oferir un alt nivell de joc en el primer tram, els d’Arnau Sala i Xavi Punsí també han pecat de manca de gol: Marc Mas va tardar dotze partits a marcar de jugada i Aleix Feixas ha marxat al Palamós. “Hi ha un bon grup, però està clar que no estem donant el suficient per guanyar”, expressa el garrotxí Mate, capità i el jugador que més anys fa que és a Peralada, vuit .

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.