La principal novetat del Peralada en el partit de diumenge passat davant el Júpiter (1-2) va ser Zou Moustakim. El defensa figuerenc va debutar sortint d’inici i va completar els 90 minuts amb bona nota en el lateral esquerre, ocupant la baixa per sanció de Mate. Zou té 19 anys, va néixer a Fes (Marroc) i es va federar amb el Juncària quan era infantil. Quan va ser juvenil, el Peralada el va fitxar i l’any passat ja va tenir l’ocasió de debutar a Tercera Divisió, al camp del Rubí (2-0), quan encara era jugador del futbol base.

Quines sensacions té després de debutar aquesta temporada?

Estic molt content pel debut, però no pel resultat. Estem fotuts, no tenim sort, no ens surten les coses i és molt difícil. El vestidor està molt fotut, però al final aixecarem això entre tots.

Estava desesperat per no haver jugat gens en quatre mesos?

No, sé que hi ha jugadors millors que jo, més veterans i amb experiència a Tercera Divisió. Jo estic tranquil, m’he anat entrenant i treballant; ja em tocava el premi, estava impacient.

Com s’ha notat en el lateral esquerre?

Ha anat bastant bé, sempre havia jugat a la dreta, de lateral o interior. De lateral esquerre, des que era juvenil no hi havia jugat més. Mentre jugui m’és indiferent a quina posició em posin.

Com es defineix com a jugador?

Sóc un lateral molt intens i m’agrada pujar per la banda.

S’havia plantejat alguna sortida en el mercat d’hivern per gaudir de més minuts?

No, el club s’ha portat molt bé, estic molt content aquí i no m’he plantejat anar enlloc. A l’estiu em va trucar el Banyoles (Segona Catalana), però jo el que vull ser aquí a Peralada.

És dels més joves de l’equip.

Dels que tenim 19 anys també hi ha en Lluc i en Kike, que juguen molt bé. Estic molt content de ser aquí, ja que vaig sortir de juvenil i normalment els jugadors marxen a Segona Catalana.

Expliqui’ns quina ha estat la seva trajectòria en futbol base.

Quan vaig començar a aprendre espanyol vaig fitxar pel Juncària, quan era infantil, i fins aleshores només jugava al carrer, a cap equip. Quan era cadet vam guanyar la lliga amb el Juncària i després em va fitxar el Peralada quan era juvenil de primer any; aquest és el meu quart any aquí.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.