El Figueres va reforçar el migcamp la setmana passada amb Èric Vilanova, que per segon cop en un any arriba cedit per l’Olot en el mercat d’hivern. De 20 anys, el garrotxí només havia jugat un partit a Segona B i davant el Sabadell B va gaudir de l’última mitja hora tot demostrant que pot igualar el nivell que va oferir durant 17 partits amb la Unió el curs passat.

Com s’ha notat en el retorn?

Bé, molt content de tornar aquí, a Vilatenim, en un estadi molt bonic, content pels minuts de què he disposat i de tornar a veure els companys. La llàstima és el resultat, l’1-3 ens deixa tocats perquè mereixíem més del que ens hem trobat al final.

Només havia jugat amb l’Olot el primer partit. Com està de forma?

Portava setmanes sense participar i tenia moltes ganes ja de jugar; físicament estic bé, no tinc molèsties i m’he sentit molt còmode. No tinc el ritme ni el fons físic que segurament necessitaré, però l’agafaré a poc a poc.

En quin moment es planteja tornar anar cedit al Figueres?

Vaig començar a l’Olot jugant el primer partit i després l’entrenador decideix no comptar amb mi. Amb el pas del temps sona l’opció i a Figueres sempre he estat molt content, tothom m’ha tractat molt bé, a l’entrenador li tinc molt efecte i els companys són uns fenòmens.

És Vilanova qui decideix tornar o l’Olot qui l’envia a Vilatenim?

Sóc jo qui decideixo sortir i la meva primera opció era venir a Vilatenim. Vaig preguntar com estava la situació per tornar.

Amb qui l’hi ha fet més gràcia tornar-se a trobar al vestidor?

Amb tots. Conec més a la gent d’Olot com l’Aleix (Prunés), Roger (Vidal), Ferran (Grau) i Ramon (Masó). Al Figueres el seguia per Twitter i vaig venir a veure’l contra el Barça B a la Copa.

Al pròxim estiu, es planteja tornar a Olot o iniciar ja la temporada al Figueres?

En principi he de tornar a Olot perquè vaig haver de renovar un any més. Encara queda molt i quan s’apropi l’estiu decidirem quina és la millor opció.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.