El garrotxí Roger Vidal s’ha convertit en el motor del Figueres a les últimes jornades: s’ha destapat com a golejador amb dues dianes agòniques i, amb 31 anys, és el jugador que porta més minuts.

Què satisfà més, trencar una ratxa de tres empats consecutius o col·locar-se a tres punts de la promoció?

Sumar de tres en tres, que ja feia dies que no ho fèiem. No volíem despenjar-nos de dalt, que és on ens plantegem ser.

L’equip ha tendit a patir en els últims partits. A què es deu?

En aquests dos últims partits el joc l’hem posat nosaltres. Hem intentat crear oportunitats amb una possessió bastant elevada. Només ha faltat fer gols, però és anecdòtic i temporal. Tant a Peralada com diumenge passat hauríem pogut resoldre abans el marcador.

És el jugador amb més minuts de la plantilla aquest curs. Se sent una peça important?

Sí. El suport de l’entrenador i dels companys fa que m’hi senti. Crec que puc ajudar l’equip.

La veterania que aporta és un aspecte clau.

No som un equip excessivament gran; jo sóc el més veterà amb 31 anys. He jugat vuit temporades a Tercera Divisió, hi ha situacions que ens costa més de dominar i la meva experiència em permet ajudar els companys.

A més, ha estat golejador en les dues darreres jornades, en què ha salvat l’equip a les acaballes. La segona línia ha estat determinant últimament...

No acostumo a marcar gaires gols. Als últims minuts és quan aprofites i vas més a l’atac. Casualment he estat allà i he pogut ajudar l’equip. És important que des de la segona línia ajudem, no només els davanters. Entre tots hem de sumar punts.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.