Aquest dimecres dia 28 (20.30 h) hi haurà jornada de Tercera Divisió amb el Figueres rebent el Terrassa a Vilatenim i el Peralada desplaçant-se al camp del Cerdanyola del Vallès.

El Figueres no coneix la victòria en lliga d´ençà que va guanyar el derbi contra el Palamós fa ja quatre setmanes i avui, amb la destacada baixa del central Chicho per sanció ­(aquest migdia es reuneix el Comitè i serà sancionat), l´equip d´Edu Vílchez rebrà el Terrassa. Chicho va ser expulsat diumenge a Granollers i s´afegeix així a una llista de baixes on continuen els lesionats Bonaventura, Masó i Prunés. L´altra cara de la moneda són el jove Roger Brugué, que ha deixat enrere una lesió al turmell i pot tornar a tenir minuts, i el davanter Moha, que el club ha incorporat aquesta setmana del filial del Girona. Al davant un Terrassa que arriba embalat per la seva golejada de diumenge contra el Vilafranca (4-1), però, que en canvi, no està aconseguint bons resultats quan juga a domicili. Cunill, que igual que Javi Revert va reaparèixer a Granollers, té tots els números per entrar l´onze titular en el lloc de Chicho. Revert seria l´altra novetat a l´onze titular (a Granollers va jugar els últims 25 minuts) mentre que el possible retorn de Brugué o el debut de Moha quedarien per a la segona meitat. Des de la derrota per penals contra el Barça B a la Copa Catalunya, el Figueres sembla que no ha recuperat el seu millor futbol. Després de derrotar el Palamós ha perdut contra Júpiter i Granollers i ha empatat amb Santfeliuenc.

D'altra banda, els peraladencs necessiten la victòria com sigui a les Fontetes. El retorn de Jaume Duran pot servir per intentar aixecar les prestacions d´un Peralada que diumenge va ensopegar a casa contra el Muntanyesa (0-1) i que aquest vespre visita el camp del Cerdanyola (20:30). En el darrer partit, Arnau Sala ja va poder comptar de nou amb Borja, que s´havia perdut quatre partits, i amb Marc Mas que havia estat sancionat i ara, amb Jame potser també ja amb Sergi Murga, el Peralada encararà amb més gent una setmana complicada que comença avui a Cerdanyola i acabarà diumenge rebent el potent Ascó a casa.