El Peralada ha tornat a veure com la sort li girava l´esquena després de perdre, el diumenge passat, a casa davant el Muntanyesa (0-1) per un gol en el minut 92 d´Uri Escabrós amb el cap. Els verd-i-blancs van mostrar bones intencions, sobretot després de dominar tota la segona part, però els va faltar culminar les aproximacions i els barcelonins van endur-se el botí amb una jugada a pilota aturada quan el 0-0 semblava inamovible.

Ambdós equips van sortir disposats a no especular i només començar els porters Ureña i Tato Burgada ja havien rebutjat dos xuts de Romano i de Mate, després d´un córner picat des de l´esquerra per Moñino en una jugada ben assajada. En el retorn de Marc Mas a l´equip altempordanès després d´un partit de baixa per sanció, l´ex del Badalona va topar contra la part exterior del pal, escurat des de la dreta. Els barcelonins, sense un dels seus referents, Pedro, van prémer l´accelerador abans del descans amb un cop de cap passat d´Uri Escabrós que es perdia fora per poc i una rematada de Jandro des de l´interior de l´àrea que blocava Ureña.

A la represa, el Peralada es va fer amb el control del partit i tot i dominar, no aconseguia definir les jugades, de les botes de Moñino i Sergio Garcia. La Muntanyesa, que va rebre el suport de mig centenar d´aficionats que van posar el color i el soroll a la tribuna del municipal, es va trobar amb el gol gràcies a la bona rematada de cap del seu migcampista.

Després de trobar el primer triomf de la temporada al camp del Sant Andreu (0-4), els d´Arnau Sala i Xavi Punsí no van poder donar-li continuïtat i segueixen en descens abans d´afrontar un doble compromís aquesta setmana contra el Cerdanyola (dimecres, a fora) i l´Ascó (diumenge, a casa).

PERALADA: Ureña, Sergi Garcia, Mate, Lluc Banús, Botxi, Argi, Molina (Litus Sala, 74´), Guillem Cornellà, Marc Mas, Moñino (Borja, 82´) i Kike Sánchez (Aleix Feixas, 65´).

MUNTANYESA: Tato Burgada, Santos, Segarra, Dowi (Alberto, 55´), Aleix, Rubén, Toni Pérez (Juanlu, 73´), Uri Escabrós, Romano (Joshu, 83´), Jandro i Velillas.

GOLS: 0-1, Uri Escabrós (92´).

ÀRBITRE: Mancera Antón. Targetes grogues als locals Sergi Garcia i Argi i visitants Dowi, Segarra i Aleix.