Després que el Figueres i el Peralada perdessin a la jornada del cap de setmana passat, contra el Júpiter (2-0) i el Sabadell B (1-4), respectivament, els dos representants altempordanesos de Tercera Divisió intentaran refer-se aquest diumenge. Els d'Edu Vílchez, situats a tres punts de la promoció d'ascens a Segona B, reben la visita del Santfeliuenc (16.30 h) mentre que els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí, en una situació molt delicada -cuers sense conèixer la victòria- juguen al camp del Sant Andreu (12 h).

Per una part, el Santfeliuenc s’ha convertit en la bèstia negra del Figueres: els darrers dos anys han assaltat Vilatenim (1-2 i 0-3) i, a Sant Feliu, han quedat 1-0 i 1-1. Enguany, els d’Andrés González han començat amb mal peu i a fora no coneixen el triomf.

Mentrestant, deu anys després Sant Andreu i Peralada es retrobaran al Narcís Sala. Els quadribarrats provenen de Segona B i aspiren a recuperar la categoria de bronze. El fitxatge de Manolo Márquez, extècnic del Prat, s’ha completat amb la renovació de Xavi Jiménez i amb l’arribada d’homes destacats a dalt com els davanters Albert Yagüe (Castelló) o Kevin Gissi (Badalona), autor de cinc gols enguany. L’inici, però, no ha estat l’esperat -són quinzens- i a casa han sumat quatre dels nou punts. El Sant Andreu és el rival amb el qual Joan Ureña va debutar a Tercera Divisió, amb el Peralada, el maig del 2003 a casa (3-4). Per aquest duel, els peraladencs tindran la baixa per sanció de Marc Mas, que es perdrà el duel contra un dels seus exequips.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.