Mate, fix en el lateral esquerre, acumula vuit temporades en el Peralada -en dues etapes- i enguany ha passat a ser-ne el capità.

On detecta el problema de la mala ratxa de l’equip?

En no fer ocasions en els primers partits, tot plegat s’ha traduït en què psicològicament no estem bé. El cos tècnic està fent una feina espectacular, així com nosaltres als entrenaments. Fallem psicològicament. Xiula l’àrbitre i tots canviem.

Fa dues setmanes, l’entrenador es mostrava crític amb la fase ofensiva.

Qui ens ve a veure cada setmana veu que generem ocasions. L’únic que falta és marcar. També ho atribueixo al fet que ja pensem que no farem gol quan arribem a porteria. És la mentalitat.

I defensivament, com explica aquests quatre gols encaixats en l’últim partit?

Ara, com diumenge, ens hem bolcat ofensivament i hem descuidat la part defensiva.

És important que aquesta dinàmica no frustri encara més el vessant psicològic.

Necessitem un resultat positiu, encara que juguem malament. Que tothom s’alliberi i recuperi la confiança. Tenim un molt bon cos tècnic, a nivell individual som molt bons i sabem a què juguem.

Com encaixa la situació el vestidor pel que fa als ànims?

La plantilla està unida i confiem amb el cos tècnic. Sabem que som els únics que podem capgirar aquesta situació.

Quin missatge envia el capità del Peralada?

Abans de començar la temporada tothom creia que estaríem entre els deu primers. Doncs que continuïn confiant. Ho aconseguirem quan obtinguem un resultat positiu que ens doni confiança i quan tingui més importància la part futbolística que la psicològica.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.