Després de sortir decebuts el cap de setmana passat -el Figueres va perdre la imbatibilitat davant el Gavà (0-1) i el Peralada seguia sense guanyar a Morell (0-0)- els dos representants altempordanesos de Tercera Divisió confien en recuperar sensacions aquest diumenge.

Per una part, l'equip d'Edu Vílchez espera recuperar la plaça de promoció d'ascens al camp del Masnou (12.25/La Xarxa TV). L'equip de Miguel López, que ha perdut els dos partits com a local, ha renovat sis jugadors i d’entre les altes destaquen el porter Leva (Europa) i l’ofensiu Mayor (Santfeliuenc). “L’any passat tenia més jugadors d’atac importants, però són forts a casa i treballen bé les dimensions”, apunta Vílchez.

D'altra banda, després de quatre empats seguits, cap victòria i només dos gols a favor -això sí, i tres en contra- el Peralada d'Arnau Sala i Xavi Punsí és conscient que el triomf ja no pot esperar més. Aquest diumenge (17 h) rep la visita del Manlleu, que després de salvar-se del descens a Primera Catalana gràcies a l’ascens compensat de la Pobla de Mafumet a Segona B, a l'estiu va canviar mig equip. Els d’Osona, que per aquest partit recuperen el sancionat Ot Bofill, han renovat el golejador Manel Sala i s’han reforçat amb jugadors com el defensa Albert Canal (Olot) o el porter Jose Manuel Segovia (Cornellà). La dura derrota (1-4) davant l’Europa, el diumenge passat, farà que el conjunt dirigit per Alberto Fernández -també, amb quatre punts- surti amb ganes de netejar la imatge a Peralada.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.